Πλέον έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι να περιμένουμε από τα Samsung Galaxy Note 20, αλλά όπως έχουμε πει και άλλες φορές, πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα να αναφέρουμε, πριν τις 5 Αυγούστου.

Το τελευταίο leak έρχεται από τον χρήστη του Twitter @SaudiAndroid που ανακάλυψε ότι τα Samsung Galaxy Note 20 στο FCC και συγκεκριμένα βρήκε ότι έχουν πιστοποιηθεί για την υποστήριξη Ultra Wideband. Τώρα θα ρωτήσεις τι είναι αυτό, και θα έχεις απόλυτο δίκιο.

Πρώτα από όλα να σου πω ότι δεν είναι καινοτομία της Samsung, αλλά μία τεχνολογία που από όσο ξέρουμε σχεδίασε η Apple και έκανε ντεμπούτο με τα iPhone 11. Στην ουσία αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στα iPhone 11 να υπολογίζουν την τοποθεσία τους σε σχέση με τη θέση άλλων Apple συσκευών που υποστηρίζουν το UWB. Επίσης, με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας μοιράζεσαι ακόμα πιο γρήγορα δεδομένα, καθώς αν είσαι στο Χ δωμάτιο και ξέρεις ότι έχεις αφήσει το iPad στο Υ δωμάτιο, στοχεύεις προς τα εκεί με το iPhone 11 και στείλεις άμεσα αρχεία με το AirDrop.

Δεν ξέρουμε τι ρόλο θα παίζει το UWB στα Samsung Galaxy Note 20, αλλά σύμφωνα με τον @SaudiAndroid θα προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Προφανώς κάτι τέτοιο θα είναι δυνατό γιατί θα υπολογίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την τοποθεσία τους και λογικά θα χρησιμοποιούν το αντίστοιχο AirDrop που αναπτύσσει η Samsung εδώ και αρκετό καιρό.

Περισσότερα μάλλον θα μάθουμε στην παρουσίαση των smartphones, στις 5 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.