Skip to content

Τα Samsung Galaxy Note 20 θα έχουν μεγαλύτερο ultrasonic fingerprint reader και 16GB RAM

Κοινοποίηση:
Samsung Galaxy Note 20+ Samsung Galaxy Note 20

Ο CEO της DSCC, Ross Young, έχει αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τα Samsung Galaxy Note 20, κυρίως για τις οθόνες τους. Τώρα, ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για δύο βασικά χαρακτηριστικά των smartphones.

Ο Ross Young είπε ότι τα Samsung Galaxy Note 20 θα έχουν 16GB μνήμη RAM και μπαταρίες με χωρητικότητα από 4.000mAh μέχρι 5.000mAh. Τα Galaxy Note 10 είχαν 12GB μνήμη RAM και 3.500mAh έως 4.300mAh μπαταρίες.

Επίσης, ο Young ανέφερε πως τα Samsung Galaxy Note 20 θα είναι τα πρώτα smartphone με τη 3D Sonic Max fingerprint τεχνολογία της Qualcomm. Η περιοχή που θα καλύπτει ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι 17 φορές μεγαλύτερη από αυτή που καλύπτουν οι παραδοσιακοί αισθητήρες, 20×30 χιλιοστά έναντι 4×9 χιλιοστά.

Το τελευταίο στοιχείο που έδωσε ο Young είναι ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει στα Samsung Galaxy Note 20 punch hole για τις selfie κάμερες.

Πηγή: YouTube

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.