Οι αναφορές και τα leaks για τα επόμενα TWS ακουστικά της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας, τα οποία θα μοιάζουν με φασόλια, διαρκώς αυξάνονται. Οπότε, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα Samsung Galaxy BudsX.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακάλυψη του SamMobile, τα Samsung Galaxy BudsX θα έχουν ενσωματωμένο MP3 player και δικό τους αποθηκευτικό χώρο, κάτι που θα επιτρέπει στον χρήστη να τα χρησιμοποιεί χωρίς καν να τα συνδέει σε κάποιο smartphone. Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η εταιρεία στο United States Patent and Trademark Office.

Επιπλέον, η σελίδα αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy BudsX ενδεχομένως θα έχουν αισθητήρα που θα βοηθά στο αντιλαμβάνονται αν ο χρήστης τα φοράει ή όχι, έτσι θα σταματούν αυτόματα την αναπαραγωγή μουσικής.

Τέλος, με βάση παλαιότερες αναφορές, τα Samsung Galaxy BudsX έχουν αριθμό μοντέλου SM-R180, οι διατάσεις τους θα είναι 13×28 χιλιοστά, η θήκη τους θα έχει 24 χιλιοστά πάχος, θα έχουν αυτονομία 11 ώρες με μία φόρτιση, και θα κοστίζουν 140 δολάρια ή περίπου 129 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.