Τα Samsung Galaxy Buds είναι από τα καλύτερα TWS της αγοράς. Πρόσφατα μάθαμε μερικά στοιχεία για το επόμενο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία. Τώρα, επιβεβαιώθηκε το όνομα των Samsung Galaxy Buds Pro και αποκαλύφθηκαν κάποιες ακόμα λεπτομέρειες.

Τα Samsung Galaxy Buds Pro πέρασαν από την FCC και ένα διάγραμμα που συνοδεύει τα σχετικά έγγραφα δείχνει τη θήκη τους. Αντίθετα με τα Buds και Buds+ που έχουν μακρόστενες θήκες με καμπύλες, τα Buds Pro θα έχουν τετράγωνη θήκη με στρογγυλές γωνίες και καμπύλες όπως τα Buds Live.

Οι αναφορές όμως αποκαλύπτουν ότι μπορεί τα Samsung Galaxy Buds Pro να έχουν τη θήκη των Buds Live, αλλά θα έχουν το design των Buds και Buds+, γιατί μάλλον το σχήμα του φασολιού δεν άρεσε και τόσο στους καταναλωτές.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται τα Samsung Galaxy Buds Pro να έχουν ANC, καλύτερο ήχο, ίσως καλύτερη αυτονομία, και ίσως λανσαριστούν μαζί με τα Samsung Galaxy S21 τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.