Έφτασε η μεγάλη στιγμή. Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε τα νεότερα flagship της. Πάμε να δούμε λοιπόν αν έμεινε τίποτα που δεν αποκάλυψαν τα leaks και τι προσφέρουν τα Samsung Galaxy Buds Pro που η εταιρεία τα δίνει δώρο στις προπαραγγελίες του Samsung Galaxy S21 Ultra.

Τα Galaxy Buds Pro έχουν τετράγωνη θήκη με καμπύλες ακμές και LED ένδειξη. Το γενικό design τους είναι in-ear και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τα παλιότερα μοντέλα της εταιρείας. Η θήκη των Samsung Galaxy Buds Pro έχει 472mAh μπαταρία και κάθε ένα τους διαθέτει 61mAh μπαταρία. Η συνολική τους αυτονομία είναι 28 ώρες – περίπου 20% περισσότερη από τα Galaxy Buds Live – και η φόρτιση τους γίνεται μέσω USB type-C. Έχουν πιστοποίηση IPX7 και υποστηρίζουν dual connection.

Samsung Galaxy Buds Pro launch

Τα Samsung Galaxy Buds Pro έχουν 11mm woofer και 6.5mm tweeter με coaxial dual speakers. Υποστηρίζουν 35db Active Noise Cancellation και Ambient Sound πολλαπλών επιπέδων, έχουν Voice Detection χαρακτηριστικό που ενεργοποιεί αυτόματα το Ambient Sound, και υποστηρίζουν 360 Audio με Dolby Head Tracking.

Το πιο ενδιαφέρον από τα τρία χαρακτηριστικά είναι το 360 Audio που προσομοιώνει ένα surround sound system αλλάζοντας την κατεύθυνση από την οποία έρχεται ο ήχος με βάση την κατεύθυνση του κεφαλιού και τη θέση του τηλεφώνου. Δυστυχώς, λειτουργεί μόνο με Samsung smartphones που τρέχουν Android 11.

Samsung Galaxy Buds Pro launch

Τα Samsung Galaxy Buds Pro κυκλοφορούν 15 Ιανουαρίου σε Phantom Violet, Phantom Silver, και Phantom Black χρώματα, και η τιμή τους είναι 229 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.