Ο αντιπρόεδρος της Xiaomi και ο διευθυντής της επωνυμίας Redmi, Lu Weibing, αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Redmi K50, η οποία θα είναι την επόμενη Πέμπτη, 17 Μαρτίου.

Σύμφωνα με μια διαρροή, ένα τηλέφωνο της σειράς, πιθανότατα το K50 Pro+, θα χρησιμοποιεί τον Dimensity 9000 και πιάνει πάνω από 1.000.000 πόντους στην πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης AnTuTu.

Είδαμε ήδη το Redmi K50 Gaming, αλλά τώρα θα έχουμε τα κανονικά μοντέλα της σειράς K50. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι θαυμαστές της Xiaomi ενθουσιάζονται με τις νέες συσκευές – η κυκλοφορία στην Κίνα είναι μόνο το πρώτο βήμα πριν από μια παγκόσμια διάθεση.

Το μέλος της σειράς με τον Dimensity 9000 πέρασε από το AnTuTu, μάλλον είναι το βασικό Pro μοντέλο και έπιασε 1.041.818 βαθμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα άθροισμα της απόδοσης της CPU, της GPU, της μνήμης, και της διεπαφής χρήστη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.