Αύριο, στις 24 Μαρτίου, θα παρουσιαστούν τα νέα K30 Pro. Μάλιστα, θα υπάρχουν δύο μοντέλα, το Redmi K30 Pro και Zoom Edition. Έως τώρα, έχουν αποκαλυφθεί όλες οι λεπτομέρειες για τα δύο μοντέλα, όμως για πρώτη φορά μαθαίνουμε τις τιμές των smartphones.

Αρχικά, το Redmi K30 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, και μία με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η μεγάλη έκδοση λέγεται ότι θα έχει τιμή 3.699 Yuan ή περίπου 486€, οπότε δύσκολα η μικρή θα πέσει κάτω από τα 450 ευρώ.

Από την άλλη, το Redmi K30 Pro Zoom Edition θα γίνει διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, οι δύο θα έχουν 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η τρίτη θα έχει 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Σύμφωνα με τις αναφορές, η μικρότερη έκδοση θα κοστίζει 3.999 Yuan ή περίπου 525€.

Αναφορικά και ως μέτρο σύγκρισης, η τιμή εκκίνησης του Redmi K30 για τον ίδιο συνδυασμό μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου ήταν στα 3.299 Yuan ή περίπου 434€.

Όπως και να έχει, η πηγή του leak δεν είναι επιβεβαιωμένη, οπότε οι παραπάνω τιμές παίζει να μην ισχύουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.