Μέχρι σήμερα, η αλήθεια είναι ότι είχαμε δει περισσότερο το απλό OnePlus 7T παρά το OnePlus 7T Pro. Σήμερα, έχουμε στη διάθεσή μας τα πρώτα renders του OnePlus 7T Pro, της νέας ναυαρχίδας της OnePlus, τα οποία προέρχονται από τον ιδιαίτερα έγκυρο και γνωστό OnLeaks.

Τα renders φαίνεται ότι δείχνουν, πως το OnePlus 7T Pro δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από το OnePlus 7 Pro. Οι περισσότερες διαφορές θα είναι εσωτερικές. Εκ πρώτη όψεως, από τα renders μπορείς να διαπιστώσεις ότι το OnePlus 7T Pro φαίνεται ότι θα έχει την ίδια Nebula Blue χρωματική έκδοση του OnePlus 7 Pro. Ωστόσο, σύμφωνα με το 91Mobile, πρόκειται απλά για μια λίγο διαφορετική μπλε χρωματική έκδοση, που αποκαλείται Haze Blue. Εκτός από αυτό, δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες αλλαγές . Η pop up selfie είναι στο ίδιο μέρος κι έχει το ίδιο μέγεθος, η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος δεν έχει αλλάξει.

Όσον αφορά τη McLaren Edition, να υπενθυμίσουμε, ότι η OnePlus έχει την τάση να παρουσιάζει τέτοιες εκδόσεις. Η McLaren Edition του OnePlus 6T διέθετε περισσότερη RAM και πιο γρήγορη τεχνολογία φόρτισης. Ωστόσο η φετινή premium έκδοση δεν αναμένεται να πάρει περισσότερη RAM, καθώς το OnePlus 7 Pro έχει 12GB που είναι ήδη overkill. Αναμένουμε πιο γρήγορη τεχνολογία φόρτισης και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.