Skip to content

Τα πρώτα leaks αναφέρουν ότι το Redmi K40 θα έχει Dimensity 1000+

Κοινοποίηση:
redmi k40 dimensity 1000+

Πρόσφατα μάθαμε για το Redmi K40 και ότι θα υποστηρίζει 5G, αλλά τώρα ένας leaker του Twitter αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά του smartphone και τον σχεδιασμό της πλάτης.

Σύμφωνα με τον @techyvillage, το Redmi K40 θα έχει LCD οθόνη με 144Hz ρυθμό ανανέωσης και θα υποστηρίζει 33W γρήγορη φόρτιση. Επιπλέον, το smartphone θα έχει την κύρια Sony IMX 686 στα 64MP και ο επεξεργαστής του θα είναι ο MediaTek Dimensity 1000+ που υποστηρίζει 5G.

Σχεδιαστικά, το Redmi K40 έχει καμπύλη πλάτη με το περίεργο στρογγυλό module ου έχουμε δει σε πολλά smartphones της Xiaomi. Η διάταξη των καμερών είναι κάθετη και οι αισθητήρες συνολικά είναι τέσσερις. Τέλος, το K40 θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πηγή: Twitter

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Tags: redmi
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.