Τα Google Pixel 3a και Google Pixel 3a XL θα ανακοινωθούν επίσημα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Αλλά το Androidheadlines απέκτησε τα πρώτα επίσημα renders των επερχόμενων smatphones.  Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, μπορούμε εύκολα να δούμε τα δυο smartphones που ακολουθούν το design του Pixel 3. Εξοπλίζονται με Android 9 Pie και συνοδεύονται με ψηλές οθόνες. Αν και το aspect ratio αυτών των panels είναι λίγο διαφορετικό, τα δυο Pixel 3a εξοπλίζονται με 18.5:9 displays, ενώ το κανονικό Pixel 3 με 18:9 οθόνη, εξακολουθούν όμως να διαθέτουν bezels μεγάλου πάχους.

Από την εποχή των Pixel 2, υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία, αλλά για να περικοπεί το κόστος, στις νέες συσκευές θα υπάρχει μόνο ένα ηχείο στην κορυφή. Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι στο τμήμα των selfie φωτογραφιών. Το Pixel 3 έρχεται με έναν κύριο αισθητήρα που συνοδεύεται από μια wide angle κάμερα, αλλά το Pixel 3a θα αφαιρέσει την τελευταία. Αντίθετα θα βασίζεται στην κύρια selfie κάμερα μόνο, που βρίσκουμε και στα flagship μοντέλα. Δυστυχώς δεν φαίνεται το πίσω μέρος, αλλά και πάλι, για τη μείωση του κόστους, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πλαστικό.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, η Google θα επιλέξει τον Snapdragon 670, αντί του high end Snapdragon 845. Θα καταφθάσουν σε εκδόσεις με 4GB RAM και 64GB storage και θα υποστηρίζουν eSIM. Η μπαταρία στο Pixel 3a θα είναι των 3.000 mAh, ενώ στο Pixel 3a XL θα είναι μεγαλύτερη, χωρίς να διευκρινίζεται. Η τμή τους στην Ευρώπη θα διαμορφώνεται στα 450 -550 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.