Η Xiaomi προέβη σήμερα στην επίσημη διάθεση των πρώτων press renders του Xiaomi Redmi Note 8 Pro, με την εταιρεία να επιλέγει μια special emerald green χρωματική έκδοση. Με τη συγκεκριμένη σειρά των renders και τις διαφορετικές θέσεις κρατήματος που παρουσιάζονται σε αυτές, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο ακριβώς μήνυμα θέλει να περάσει η Xiaomi. Το σίγουρο είναι, άλλωστε το επιβεβαιώνει η ίδια, πως η κεραία στο εσωτερικό του τηλεφώνου βρίσκεται σε καλύτερη θέση για να διασφαλίσει ισχυρό σήμα, σε οποιαδήποτε θέση.

Από την άλλη, θα θέλει να δείξει ότι είναι εύκολο στο κράτημα. Θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας που θα καταφθάσει με την κάμερα των 64MP και πιο συγκεκριμένα, με τον Samsung GW1 αισθητήρα. Το Redmi brand επιβεβαίωσε ακόμη, ότι το Xiaomi Redmi Note 8 Pro θα διαθέτει μεγάλη μπαταρία των 4.500 mAh.

Εξαιτίας του γεγονότος, ότι το Helio G90T το οποίο επέλεξε η Xiaomi είναι ένα 12nm SoC, η κατανάλωση ενέργειας θα είναι υψηλότερη από τους 7nm επεξεργαστές. Για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα,  αποφάσισε να τοποθετήσει ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία, ενώ θα περιλαμβάνει γρήγορο φορτιστή μεγαλύτερο από 10W. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει σύστημα υγρής ψύξης, για να μειώνει τα επίπεδα της θερμοκρασίας κατά 4-6 βαθμούς. Όσον αφορά το σκορ του επεξεργαστή στο AnTuTu ακολουθεί ακριβώς από κάτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.