Χρειάστηκε να περιμένουμε καιρό, αλλά τελικά η κατασκευάστρια κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη το Sony Xperia 10 II, το οποίο στο module έχει ένα τριπλό σύστημα καμερών 12MP (wide) + 8MP (ultrawide) + 8MP (telephoto) και υπόσχεται καλύτερες φωτογραφικές επιδόσεις, τουλάχιστον σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Πάμε δούμε λοιπόν τι λένε τα πρώτα δείγματα της κάμερας, που μόλις κυκλοφόρησαν.

Το πρώτο σετ δείχνει την ίδια σκηνή τραβηγμένη με διαφορετικό field of view. Ομολογουμένως, οι λεπτομέρειες είναι αρκετές και οι ποιότητα των φωτογραφιών καλή και στις τρεις περιπτώσεις.

Το δεύτερο πακέτο αφορά τις επιδόσεις του Sony Xperia 10 II σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όπως παρατηρούμε, η αυτόματη λειτουργία έχει καλύτερα αποτέλεσμα από το Night Mode. Συνολικά προσφέρει πιο φυσικά χρώματα και καθαρότερο bokeh.

Τέλος, έχουμε ένα δείγμα από τη selfie κάμερα του Sony Xperia 10 II, η οποία έχει αισθητήρα 8MP. Οι λεπτομέρειες που καταγράφει είναι αρκετές, τουλάχιστον σε εξωτερικές συνθήκες υπό το φως του ήλιου, και η εστίαση στο αντικείμενο είναι καλή.

Sony Xperia 10 II Camera Samples

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.