Όπως γνωρίζουμε, η OnePlus σήμερα, προέβη στην επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 11 αν και για την αγορά της Κίνας, με την διάθεση σε παγκόσμιο επίπεδο να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου.

Χάρη στην εν λόγω ανακοίνωση, έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες πληροφορίες για τις κάμερες της συσκευής αλλά και ορισμένα δείγματα. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μια κύρια των 50MP Sony IMX890, μια Ultrawide των 48MP Sony IMX581 και μια telephoto των 32MP Sony IMX709.  Μπροστά, υπάρχει μια των 16MP ISOCELL 3P9 αισθητήρας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα, που θα παρατηρήσει πλέον ο χρήστης είναι το κυκλικό σχήμα της κάμερας, το οποίο καταλαμβάνει μεγάλο μέρος στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως και το OnePlus 10 Pro.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις από τα πρώτα δείγματα, η OnePlus εστιάζει στη δημιουργία ενός όμορφου bokeh effect και ιδιαίτερα φυσικού.  Ορισμένες άλλες πληροφορίες που η εταιρεία ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, είναι το optical image stabilization στην κύρια κάμερα, καλύτερες low light επιδόσεις στην telephoto και macro mode για την ultrawide.

Το OnePlus 11 μόλις ανακοινώθηκε επίσημα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.