Το Oppo Find X6 Pro θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα, μαζί με τουλάχιστον ακόμα ένα μοντέλο, και μόλις η εταιρεία, καθώς και στελέχη της, κοινοποίησαν δείγματα από το σύστημα καμερών που υπογράφει η Hasselblad.

Η εταιρεία δημοσίευσε τρία δείγματα με διάφορα είδη σκηνών και θέματα. Μπορείς να δεις τις φωτογραφίες ακριβώς από κάτω. Η κύρια κάμερα έχει 23mm ισοδύναμο φακό με f/1.8 διάφραγμα. Στα EXIF της εικόνας με τον αετό αναφέρεται 144mm focal length, αλλά θα μπορούσε να έχει και ψηφιακό ζουμ, επιπλέον επιβεβαιώνει το f/2.6 διάφραγμα του τηλεφακού. Στην τρίτη φωτογραφία έχουμε ένα μακρύ οπτικό ζουμ και την αναφορά σε διάφραγμα f/4.5 που μάλλον είναι τυπογραφικό λάθος.

Από την άλλη, ο CEO της OnePlus και CPO της Oppo, Pete Lau, δημοσίευσε μερικά δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που ισχυρίζεται ότι έχει τραβήξει με τον τηλεφακό του Oppo Find X6 Pro. Η μία εικόνα δεν έχει υπερβολική έκθεση στις πηγές φωτός, ενώ οι άλλες δύο παρουσιάζουν σκηνές με εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, σε όλες το επίκεντρο είναι η εκκλησία που είναι καλά φωτισμένη και ενισχύει το φως σε όλη τη σκηνή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.