Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το gsmarena.com, η Sony έχει μια συνήθεια να προβαίνει σε παύσεις μεταξύ της ανακοίνωσης μιας συσκευής και της έναρξης των πωλήσεων. Αυτό ακριβώς συνέβη με τα νέα Sony Xperia 1 III και Xperia 5 III, τα οποία είχαν ανακοινωθεί επίσημα, τον περασμένο Απρίλιο.

sony

Ένας αξιόπιστος leaker στο Weibo, δημοσίευσε τα πρώτα δείγματα από τις κάμερες του Sony Xperia 1 III. Τα δείγματα, τα οποία μπορείς να βρεις εδώ στο Google Drive, δεν συνοδεύονται από σημαντικές πληροφορίες, ενώ δεν περιέχουν και exif πληροφορίες. Ωστόσο, αυτή η πρώτη ομάδα του συνδέσμου παραπάνω, φαίνεται να αποτελείται από τρεις συνεχόμενες φωτογραφίες της ίδιας σκηνής, που έχουν ληφθεί στα τρία διαφορετικά επίπεδα οπτικού zoom που προσφέρει το setup της κάμερας.

Τέλος, αυτή η ομάδα των δειγμάτων, δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς με ποιες κάμερες έχουν ληφθεί. Πάντως ο tipster εντυπωσιάστηκε με την ομοιογένεια του χρώματος στα διάφορα επίπεδα του zoom, καθώς και με την ποιότητα της φωτογραφίας του κοριτσιού με τον σκύλο – και οι δυο βρίσκονταν σε κίνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.