Εκείνο που τραβά περισσότερο το ενδιαφέρον όσον αφορά τα νέα Pixel 3 smartphones, έχει να κάνει με το σαφώς βελτιωμένο camera setup, εξαιτίας κυρίως του γεγονός, ότι η Pixel 2 camera ήταν τόσο υπέροχη. Πολλοί τη θεώρησαν ότι είναι η καλύτερη στη βιομηχανία, ενώ άλλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να θεωρήσουν ότι ξεπερνά ακόμη και το iPhone XS. Με τη τρίτη γενιά Pixel smartphones, η Google σκοπεύει να προσφέρει την καλύτερη φωτογραφία με την πρώτη προσπάθεια.

Το ανανεωμένο camera app πλέον περιλαμβάνει έναν νέο τρόπο που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών camera modes. Μπορείτε να περιστρέφετε τον καρπό σας και να πραγματοποιηθεί εναλλαγή στη μπροστινή κάμερα. Και φυσικά, προσφέρεται απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος στο Google Photos για φωτογραφίες και video στην αρχική τους ποιότητα.

Tο Google Pixel 3 διαθέτει μια κάμερα διπλού φακού στο μπροστινό μέρος με 8MP wide angle camera και f/2.2 aperture (97-degree field of view; fixed-focus) και έναν 8MP αισθητήρα με f/1.8 aperture (75-degree field of view; autofocus με phase detection). Για την εγγραφή βίντεο, υποστηρίζει 1080p στα 30fps, 720p στα 30fps και 480p στα 30fps.

Το Google Pixel 3 διαθέτει 12.2 MP dual pixel camera με 1.4μm pixel size και f/1.8 aperture. Υπάρχει autofocus με dual pixel phase detection και προσφέρει 76-degree field of view. Και εξοπλίζεται και με οπτικό αλλά και με ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας. Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο επιτρέπει τα ακόλουθα:

  • 1080p στα 30fps, 60fps, 120fps, Auto
  • 720p στα 30fps, 60fps, 240fps, Auto
  • 4K στα 30fps

Υπάρχει επίσης κάτι για όλους όσους θέλουν να προβούν στην εγγραφή βίντεο σαν επαγγελματίες. Η Google το αποκαλεί Fused Video Stabilization. Λειτουργεί μόνο στην οπίσθια κάμερα αν και υπάρχει ψηφιακός σταθεροποιητής βίντεο στη μπροστινή κάμερα.

Τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δείγματα από την κάμερα

Η κάμερα του Pixel 3 έρχεται με το HDR+ εκ προεπιλογής. Λαμβάνει ως οχτώ frames και τα ενοποιεί μαζί για καλύτερες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, χωρίς κάποιο shutter lag. Το νέο Top Shot θα σε βοηθήσει να λάβεις την καλύτερη φωτογραφία. Το feature χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να βρει την καλύτερη φωτογραφία από τη συλλογή σας, στην οποία οι άνθρωποι χαμογελούν με τα μάτια ανοιχτά. Το Photobooth Mode σου επιτρέπει να λάβεις μια φωτογραφία, απλά χαμογελώντας.

Με τις μπροστινές κάμερες, το Pixel λαμβάνει 184% μεγαλύτερη περιοχή της σκηνής (σε σχέση με το iPhone XS βάσει των Exif data κάθε κάμερας) με το νέο Group Selfie mode, χωρίς να χρειάζεσαι ένα selfie stick.

Ένα από τα camera features που ανακοινώθηκε ότι έρχεται είναι το Night Sight που θα σε βοηθήσει να λάβεις φωτεινές, λεπτομερείς φωτογραφίες στο σκοτάδι. Θα καταφθάσει σαν update σε μελλοντική αναβάθμιση. Τέλος, υπάρχει υποστήριξη για  RAW files. Αν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος ή απλά πιο ψαγμένος χρήστης, μπορείς να αποθηκεύσεις RAW αρχεία επιπροσθέτως των JPEG και να τα επεξεργαστείς αργότερα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση για να αποκτήσετε μια πρώτη άποψη για την ποιότητα της κάμερας στις νέες συσκευές της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.