Όπως συμβαίνει συνήθως, ο καθένας θέλει το Samsung Galaxy S20 Ultra, αλλά οι περισσότεροι ίσως τα βρουν και με το Samsung Galaxy S20 και Galaxy S20+, δεδομένης της διαφοράς στη τιμή. Θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι το Ultra είναι εκείνο το οποίο διαθέτει το κορυφαίο periscope zoom και την υψηλότερης ανάλυσης κύρια κάμερα  που θα επιτρέψει 100x “Space Zoom” hybrid optical/digital magnification, ενώ και τα Samsung Galaxy S20 και S20+ έχουν μια ολοκαίνουργια κύρια κάμερα. Ο κύριος αισθητήρας των 12MP στα S20 και S20 Plus είναι κατά 65% πιο μεγάλος σε σχέση με εκείνον που συναντούμε στη σειρά Galaxy S10 και Note 10, αναφέρει η Samsung και για αυτό θα πρέπει να αναμένουμε ορισμένα άκρως ενδιαφέροντα συγκριτικά, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εν τω μεταξύ μπορούμε να δούμε κάποια πρώιμα δείγματα και ένα συγκριτικό μεταξύ των Galaxy S20+ και iPhone 11 Pro Max και από την άλλη των Pixel 4XL στις εξής κατηγορίες:

  • Samsung Galaxy S20+ wide angle δείγματα (12.2MP sensor) συγκριτικό με Pixel 4 XL  iPhone 11 Pro Max.
  • Samsung Galaxy S20+ telephoto δείγματα (64MP sensor & 3x hybrid optical zoom) συγκριτικό με Pixel 4 XL και iPhone 11 Pro Max.
  • Samsung Galaxy S20+ 30x hybrid zoom συγκριτικό με Pixel 4 XL με το camera PX mod για την ενεργοποίηση 30x zoom στο Pixel 4 XL.
  • Samsung Galaxy S20+ 8K sample video.

Τα δείγματα σε πλήρη ανάλυση των Galaxy S20+, όπως και τα video μπορείτε να τα κατεβάσετε από αυτό το link με μέγεθος 1GB.

Το Galaxy S20 Ultra έχει λίγο μεγαλύτερο πάχος από το Samsung Galaxy S20+ ή το S20. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρώτου periscope zoom setup που προσφέρει 5x optical, 10x hybrid και 100X Space Zoom magnification.  Το απίστευτο αυτό επίπεδο zoom, επιτυγχάνεται από συνδυασμό οπτικών και ψηφιακών προσπαθειών σε συνδυασμό με crops και pixel binning από την ultra high res 108MP κύρια κάμερα και την 48MP telephoto. Τα S20 και S20+ χρησιμοποιούν hybrid cropping και binning για να φθάσουν το διαφημιζόμενο 30X Space Zoom, αλλά από μια 64MP camera με 3x hybrid optical zoom.

Τα S20 και S20+ εντούτοις έρχονται με νέους 12MP αισθητήρες με μεγάλα 1.8 micron pixels, πολύ μεγαλύτερα από 0.8 micron του  108MP αισθητήρα στο Ultra. Η Samsung όμως και πάλι κατάφερε να κάνει το Ultra να ξεχωρίσει, εισάγοντας την τεχνολογία Nonacell, που συνδυάζει 9 pixels σε ένα. Να σημειώσουμε, ότι εδώ βλέπουμε τις επιδόσεις των Exynos μοντέλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.