Η Redmi θα λανσάρει τα 12 στις 5 Ιανουαρίου. Τα τρία μοντέλα της σειράς θα είναι το βασικό, το Pro, και το Pro+, όλα 5G. Λίγο πριν την ανακοίνωση και κυκλοφορία τους, η κατασκευάστρια δημοσιεύει διάφορα teasers και πληροφορίες.

Σε μία από τις δημοσιεύσεις της, η εταιρεία επιβεβαίωσε τις αναφορές για την 50MP Sony IMX766 κύρια κάμερα του τριπλού συστήματος καμερών που διαθέτει το Note 12 Pro, η οποία έρχεται με OIS.

Στελέχη της εταιρείας ισχυρίζονται ότι ο αισθητήρας της κύριας κάμερας καταγράφει δυναμικές και ελκυστικές εικόνες μέσω ενός τέλειου συνδυασμού εργαλείων λογισμικού και hardware.

Επίσης, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Redmi Note 12 Pro θα είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα στην κατηγορία του, όσον αφορά την αναπαραγωγή χρωμάτων από την κύρια κάμερα. Η εταιρεία μοιράστηκε μερικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.