Το Exynos 9825 SoC είναι το πρώτο 7nm Extreme UltraViolet (EUV) SoC της Samsung. Στο μέλλον, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το gsmarena.com, θα χρησιμοποιείται η EUV για να πέσουμε κάτω από τα 7nm, με τα 5nm chιps να βρίσκονται ήδη στο χρονοδιάγραμμα. Ως εκ τούτου το Galaxy Note 10+ αποτελεί απλά μια πρώτη ιδέα της νέας τεχνολογίας και μόνο μια μικρή βλτίωση σε σχέση με το Exynos 9820 SoC σε σχέση με το Galaxy S10+. Η Samsung ισχυρίζεται οτι έχει αυξήσει τη συχνότητα της GPU αλλά δεν λέει πόσο συγκεκριμένα. Τα CPU clock speeds έχουν δημοσιευθεί, αλλά πολύ λίγα έχουν αλλάξει. Να μια σύντομη σύγκριση.

Να σημειωθεί ότι το gsmarena χρησιμοποιεί ένα pre production unit του Galaxy Note 10+. Οι τελικές συσκευές στα χέρια των χρηστών θα καταφθάσουν στις 23 Αυγούστου. Το αν θα υπάρξει ένα software update εν τω μεταξύ, μένει να φανεί. Επιπλέον σημειώστε ότι τα benchmarks τρέχουν σε Performance mode, αν και σε αντίθεση με το Performance mode της Huawei, αυτό δεν σου προσφέρει boost που δεν το λαμβάνεις σε καθημερινή χρήση. Ας ξεκινήσουμε με τη CPU.

Με όλους τους οχτώ πυρήνες να τρέχουν, ο Exynos χάνει από τον Snapdragon 855. Σε γενικές γραμμές, το Galaxy S10+ ξεπέρασε το Galaxy Note 10+ και στις δυο δοκιμές, παρά τα πολλαπλά τρεξίματα του benchmark.

 Στο graphic test, η συσκευή έδειξε τα ανεμενόμενα αποτελέσματα. Το Galaxy Note 10+ είναι λίγο πιο γρήγορο από το Galay S10+. Τα 3D Mark tests έδειξαν τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με το Galaxy S10+.

Στις περισσότερες δοκιμές ωστόσο, η βελτίωση είναι μικρή και αλλάζει από benchmark σε benchmark.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.