Η πλατφόρμα αναλύσεων App Annie δημοσίευσε τα δεδομένα που διαθέτει σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών στα Play Store και App Store. Φαίνεται λοιπόν ότι οι χρήστες ξόδεψαν το πρώτο τρίμηνο του 2020 πάνω από 23,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε εφαρμογές και in-app.

Στο App Store “κατατέθηκαν” 15 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ στο Play Store μόνο 8,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την App Annie, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες ξόδεψαν 5% περισσότερα χρήματα σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η πλατφόρμα δεν σταμάτησε εκεί, ανέφερε επίσης ότι οι χρήστες ξόδεψαν 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε gaming.

Περνώντας στον χρόνο χρήσης και το πλήθος των downloads. Η App Annie αναφέρει ότι οι χρήστες αφιέρωσαν 20% περισσότερο χρόνο στο να χαζεύουν στο κινητό τους, σε ετήσια βάση. Με το 15% των apps με τα οποία ασχολούνταν οι κάτοχοι Android να μην είναι παιχνίδια. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους κατόχους Apple συσκευών είναι 35%.

Κατά το Q1 του 2020 πραγματοποιήθηκαν 31 δισεκατομμύρια λήψεις, τα 22,5 δισεκατομμύρια αφορούσαν το Play Store και τα 9 δισεκατομμύρια το App Store. Από το σύνολο των λήψεων, αυτές που δεν αφορούσαν παιχνίδια ήταν το 55% για το Play Store και το 65% για το App Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.