Το antivirus λογισμικό που χρησιμοποιεί ένας υπολογιστής είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της προστασίας του από ηλεκτρονικές απειλές. Σε συνδυασμό με σωστές πρακτικές κυβερνητικής ασφάλειας εξασφαλίζεται η ακεραιότητα των δεδομένων που είναι αποθηκευμένες σε αυτόν αλλά και η η ασφαλής μετάδοσή τους. 

37145360 – virus attack concept. control panel with red light and warning. conceptual image symbol of computer infection.

Η AV-TEST πραγματοποίησε μια έρευνα σχετικά με την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των υπάρχοντων λύσεων προστασίας από κακόβουλο λογισμικό σε μια επιχείρηση.

Η Kaspersky κατάφερε να οδηγεί τη κούρσα με λογισμικά όπως το Endpoint Security και το Small Office Security τα οποία είναι ολόιδια στον πυρήνα τους, ενώ έλαβαν πανομοιότυπο σκορ αξιολόγησης.

Πολύ κοντά στη ρωσική εταιρία ήταν η Symantec με το Endpoint Protection Cloud και το Trend Micro Office Scan με το Bitdefender Endpoint Security να είναι ιδιαίτερα κοντά στη βαθμολογία.

Την μεγάλη θετική έκπληξη κάνει και πάλι η Microsoft με το Windows Defender το οποίο βρίσκεται στα κορυφαία της λίστας καθώς στάθηκε αξιοπρεπέστατα σε όλες τις δοκιμές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.