Εκτός από την λίστα των smartphones με τις περισσότερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η Counterpoint δημοσιεύει συχνά και τα δεδομένα για σημαντικές αγορές. Όπως για παράδειγμα, τις ΗΠΑ, το Ην. Βασίλειο, την Ινδία, τη Γαλλία, τη Ν. Κορέα, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

Όπως βλέπουμε από αυτά, η Apple παίρνει την κυριαρχία με το απλό iPhone 13 σε Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Κορέα, ΗΠΑ, Κίνα, με το μεγαλύτερο μερίδιο να το έχει στο Ηνωμένο Βασίλειο με 29%. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια ολοκληρωτική κυριαρχία της Apple σε έξι regions, με το iPhone 13 να ακολουθείται από άλλα τρία iPhones στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και με μόλις ένα στη Γερμανία.

Με τη σειρά Galaxy S22 να έχει αποκαλυφθεί μετά το timeframe που καλύπτει η εν λόγω έρευνα και χωρίς ένα Galaxy Note 21, το Galaxy Z Flip 3 αναδείχθηκε ως το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone στην ιδιαίτερη πατρίδα της Samsung. Στη δεύτερη θέση στη Κορέα βρίσκεται το iPhone 13 ξανά και ακολουθούν τα A32 αι A52s.

Το Galaxy A32 της Samsung κατάφερε να βρεθεί στις πέμπτη θέση στις ΗΠΑ, πίσω από τα iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro και iPhone 12, με το low end  A12. Απουσιάζουν τα Galaxy S21 που δυστυχώς δεν είχαν την τιμή να βρεθούν στα top 5 smartphones σε κάποιο region.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μην δώσω τόσα λεφτά,για αυτά τα τηλέφωνα,που μόνο όνομα πουλάνε!Xiomi και ξερό ψωμί!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.