Οι νέες κάρτες που άρχισαν να έρχονται στους χρήστες, δεν συνοδεύονται από χρέωση 6 ευρώ, για τον απλό λόγο ότι όπως εξηγεί η ίδια η Τράπεζα, η αντικατάσταση έγινε σε ημερομηνία διαφορετική από αυτήν της ανανέωσης. Αν η αντικατάσταση γινόταν στην ημερομηνία ανανέωσης, τότε θα χρεωνόμασταν κανονικά τα 6 ευρώ.

Οι νέες κάρτες ωστόσο φαίνεται ότι έχουν πιο μικρή ημερομηνία από τα 5 που έχει μια νέα κάρτα. Συγκεκριμένα, έχει την ίδια ημερομηνία λήξης με την παλιά μας κάρτα. Πληροφορίες από υπάλληλο της τράπεζας, αναφέρουν ότι αυτό έγινε τώρα λόγω της αντικατάστασης από mastercard σε visa και πως μετά οι κάρτες θα επιστρέψουν πάλι στα 5 χρόνια, με την επόμενη ανανέωση.

Ωστόσο, μόλις περάσουν τα δυο χρόνια, ο πελάτης θα κληθεί να επιβαρυνθεί και πάλι με το κόστος της ανανέωσης που αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 6 ευρώ, μια προσπάθεια ώστε να μην επομιστεί η τράπεζα το κόστος της ανανέωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα χρόνια ανανέωσης κάρτας είναι τρία και όχι πέντε στην Πειραιώς. Έτσι έχει εξασφαλίσει το κέρδος.

  2. Δηλαδή, να βγάζει 6 ευρώ ανά κάρτα, ανά τριετία, κι εσύ αυτό το θεωρείς κέρδος. Ένα καθάρισμα αυτοκινήτου μέσα-έξω κοστίζει περισσότερα την φορά, όχι την τριετία. Σου εύχομαι να αλλάξεις τρόπο σκέψης.

  3. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ…

  4. Στο εξωτερικό σου δίνουν την κάρτα δωρεάν + παίρνεις και λεφτά σε αρκετές περιπτώσεις.

  5. Η ερώτηση μου είναι ότι βρίσκομαι στην Γερμανία και δεν μπορώ να κάνω αλλαγή στην καινούργια κάρτα όμως χρειάζομαι την Κάρτα για να κάνω ανάληψη την σύνταξη μου από Γερμανία που είμαι εάν δεν αλλάξω την κάρτα γιατί δεν έχω αυτή τη δυνατότητα δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από Γερμανία που είμαι μου ακυρώνεται δηλαδή η παλιά κάρτα Αυτομάτως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.