Σκέψου να βγάλεις το κινητό από την τσέπη και να διαπιστώσεις ότι έχει κάνει factory reset από μόνο του. Πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι; Πώς θα ένιωθες για την αγορά που έκανες; Και αν αυτό συνέβαινε κάθε φορά που έβαζες το κινητό στην τσέπη πώς θα μπορούσες να το αντιμετωπίσεις; Αυτό τον εφιάλτη ζουν κάποιοι κάτοχοι OnePlus Nord τα οποία παρουσιάζουν παράξενη συμπεριφορά.

Το Android Police βρήκε μερικά threads από το φόρουμ της OnePlus στα οποία διάφοροι χρήστες των OnePlus Nord αναφέρουν ότι τα τηλέφωνα τους κάνουν από μόνα του reboot, παγώνουν χωρίς λόγο, διαγράφουν δεδομένα, και στη χειρότερη των περιπτώσεων κάνουν factory reset.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τυχαίο και μπορεί να το εμφανίσει οποιοδήποτε OnePlus Nord, άσχετα με την έκδοση του λογισμικού ή από που το αγόρασε ο κάτοχος του. Σύμφωνα με όσα λένε οι χρήστες, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι γνωρίζει την ύπαρξη του προβλήματος και προσπαθεί να το λύσει, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας ελπίσουμε ότι η OnePlus θα βρει λύση σύντομα, γιατί πολύ απλά όσοι έχουν το OnePlus Nord θα φοβούνται να το χρησιμοποιήσουν, ενώ σίγουρα μία μερίδα χρηστών που το έχουν για κύρια συσκευή θα πρέπει να μάθουν να ζουν με το άγχος ότι μπορεί έτσι απλά για άγνωστο λόγο, σε τυχαία στιγμή, να χάσουν όλα τα δεδομένα του κινητού τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από Κίνα μόνο Xiaomi!!! Τίποτα άλλο… Ακόμη και κολοχαρτο από Κίνα μόνο Xiaomi!!! Μάρκα εγγύηση!!! Όχι σαν κάτι one plus Huawei meizu xeizu κτλ… XIAOMARA FOR EVER!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.