Η OnePlus λάνσαρε το flagship killer 11 και μαζί του έκαναν ντεμπούτο τα OnePlus Buds Pro 2 με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου, Dolby Atmos, spatial audio, και ήχο προσαρμοσμένο από τη Dynaudio.

Τα Buds Pro 2 έχουν 11mm dynamic drivers και 6mm planar diaphragn drivers. Υποστηρίζουν Bluetooth 5.3 και το ANC μειώνει των θόρυβο έως 48db. Επιπλέον, τα τρία μικρόφωνα προσφέρουν τη βέλτιστη πρόσληψη ήχου και ακύρωση θορύβου.

Επίσης, τα OnePlus Buds Pro 2 υποστηρίζουν AAC, SBC, και LC3 codecs, ενώ με μελλοντικό update θα πάρουν υποστήριξη για LHDC 5.0 audio codec για streaming υψηλής ποιότητας ήχου μέσω Bluetooth.

To 54ms low latency mode έχει σχεδιαστεί ειδικά για gaming, ενώ αρκετά χαρακτηριστικά των Buds Pro 2 είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για συσκευές που τρέχουν ColorOS.

Η χρήση των Buds Pro 2 με συσκευές Oppo και OnePlus επιτρέπει τη διπλή σύνδεση και την εναλλαγή του ήχου μεταξύ συσκευών. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα TWS έχουν 39 ώρες αυτονομία με τη θήκη και ανενεργό ANC.

Τέλος, τα Buds Pro 2 υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi και ενσύρματη φόρτιση μέσω USB-C. Κυκλοφορούν στην Κίνα και αργότερα θα τα δούμε σε περισσότερες αγορές. Η τιμή τους είναι στα CNY 899 ή κάπου στα 123 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.