Νέο teaser σε συνδυασμό με δηλώσεις στελέχους της εταιρείας αποκαλύπτουν σημαντικές πληροφορίες για τα επερχόμενα TWS ακουστικά OnePlus Buds, που ξεπερνούν τα AirPods σε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, την αυτονομία.

Η κατασκευάστρια δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο γράφει “We’ re ready in 10, are you?”. Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτό; Πολύ απλά ότι μέσα σε 10 λεπτά είναι έτοιμα να προσφέρουν στον χρήστη αρκετές ώρες μουσικής εμπειρίας.

Ο Product Manager των OnePlus Buds, Jay Liu, είπε στο TechRadar ότι η θήκη τους χρησιμοποιεί την τεχνολογία Warp Charge και με 10 λεπτά φόρτισης θα προσφέρει 10 ώρες αυτονομία. Οι χρόνοι αυτοί είναι πολύ καλύτεροι από τις 5 ώρες αυτονομία των AirPods μετά από 15 λεπτά φόρτιση.

Ο Liu είπε ότι οι κάτοχοι των OnePlus Buds θα μπορούν να εκμεταλλεύονται την ταχυφόρτιση με οποιονδήποτε φορτιστή ξεπερνά τα 10W και δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιούν ειδικό καλώδιο. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα, η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η ταχυφόρτιση στη μπαταρία.

Για να προστατεύσει την 430mAh μπαταρία της θήκης των OnePlus Buds, που προσφέρει συνολικά πάνω από 20 ώρες επιπλέον αυτονομία, η εταιρεία έχει περιορίσει τη φόρτιση στα 5V 1.5A. Επίσης, να θυμίσουμε ότι η συνολική αυτονομία των OnePlus Buds είναι 30 ώρες, τα AirPods προσφέρουν μόνο 24 ώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.