Λένε ότι πληρώνεις παίρνεις, όμως αυτό δεν ισχύει πάντα. Για την ακρίβεια, είναι ένας “κανόνας” που έχει αμέτρητες εξαιρέσεις. Μία πρόχειρη απόδειξη τα OnePlus Buds, που έχουν λάβει μέτριες κριτικές και παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα.

Το Android Police βρήκε πολλά threads στο community forum της κινέζικης εταιρείας στα οποία κάτοχοι των OnePlus Buds παραπονιούνται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα ακουστικά.

Κάποιοι ας πούμε αναφέρουν ότι το αριστερό ακουστικό σταματάει να δουλεύει χωρίς λόγο, και όσα έχουν δοκιμάσει – επανασύνδεση, επαναφορά, και τα λοιπά – δεν λειτούργησαν. Ορισμένοι κατάφεραν να τους τα αντικαταστήσει η εταιρεία, αλλά όπως αναφέρουν στο forum ακόμα και το νέο ζευγάρι που πήραν στα χέρια τους έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Οι αναφορές έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές εβδομάδες με κάποιους χρήστες να λένε ότι ίσως φταίει κάποιο software bug. Αλλά, μερικοί λένε ότι ακόμα και όταν σταματήσει να ακούγεται ήχος από το αριστερό OnePlus Buds οι αισθητήρες αφής συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Επίσης, κάποιος ισχυρίζεται ότι ένας assistant της εταιρείας του είπε πως το θέμα είναι στο hardware – αφού πρώτα του άλλαξαν τα ακουστικά δύο φορές. Άρα τι παίζει;

Είναι λίγο δύσκολο να φταίει κάποιο update στο firmware για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά μέχρι να ανακοινώσει οτιδήποτε επίσημο η εταιρεία δεν θα μάθουμε τι συμβαίνει. Μέχρι τότε, αν έχεις αγοράσει τα OnePlus Buds και ξαφνικά πεθαίνουν, τότε επικοινώνησε με την εταιρεία να σου στείλει άλλο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.