Η OnePlus πραγματοποίησε ένα μεγάλο event στο οποίο λάνσαρε μερικά smartphones, τηλεοράσεις, το πρώτο της tablet, router, πληκτρολόγιο, διάφορα άλλα προϊόντα, και δύο ζευγάρια TWS ακουστικών. Το ένα από αυτά είναι τα OnePlus Buds Ace που στην ουσία είναι rebrand των Nord Buds 2.

Τα Buds Ace έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα Nord Buds και Buds N, αλλά έρχονται με διάφορες βελτιώσεις. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η προσθήκη Active Noise Cancellation (ANC), αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους 12.4mm dynamic audio drivers για πλούσιο μπάσο και την υποστήριξη AAC codec.

Για τη σύνδεση τους με άλλες συσκευές τα OnePlus Buds Ace χρησιμοποιούν Bluetooth (5.3) και έρχονται με 47ms ultra low latency mode για gaming. Από αυτονομία, τα TWS ακουστικά φτάνουν τις 36 ώρες μαζί με τη θήκη, ενώ με 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν 5 ώρες χρήσης.

Δυστυχώς, τα Buds Ace δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, αλλά έχουν διπλά μικρόφωνα, AI μείωση θορύβου στις κλήσεις, πιστοποίηση IP55, touch controls, και υποστήριξη ψηφιακών φωνητικών βοηθών. Η τιμή του στην Κίνα είναι στα CNY 249 (~34€) και δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα τα διαθέσει σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.