Μετά την ανακοίνωση της ένωσης με την Oppo, η OnePlus ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει το OxygenOS, αντιθέτως θα βελτιώσει τον ρυθμό των αναβαθμίσεων. Αργότερα, στελέχη της ισχυρίστηκαν ότι τα OnePlus smartphones δεν θα πάρουν ColorOS, μέχρι που τελικά κυκλοφόρησε το OnePlus Nord 2 που τρέχει μία νέα υβριδική ROM – που παρ’ όλα αυτά ονομάζεται OxygenOS. Εκτός αυτού φαίνεται ότι τα OnePlus 8, 8 Pro, και 8T, θα πάρουν καθαρό ColorOS το επόμενο έτος.

Την πληροφορία έδωσε πρώτος ο Community Manager της OnePlus Community China, Jia Lan Shuai, που είπε ότι θα αναβαθμιστούν το 2022, χωρίς να αναφέρει την έκδοση του ColorOS που θα πάρουν. Μετά ο Pete Lau, CEO της κινέζικης εταιρείας, απαντώντας στην ερώτηση ενός χρήστη είπε ότι το 8T θα πάρει το ColorOS μέσα στο επόμενο έτος. Τώρα, ο COO της εταιρείας, Mr. Liu Fengshuo, ανακοίνωσε στο Weibo ότι όλα τα OnePlus 8 θα πάρουν τη ROM της Oppo μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Κανένας τους δεν ξεκαθάρισε αν αναφέρονται στις κινέζικες ή παγκόσμιες εκδόσεις. Αλλά η εταιρεία έχει πει ότι τα global μοντέλα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το OxygenOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.