Ενώ περιμένουμε υπομονετικά το ντεμπούτο του φημολογούμενου OnePlus 9 RT, τον Οκτώβριο, μερικοί ήδη εξετάζουν τα βήματα της εταιρείας για το επόμενο έτος. Η πρώτη αναφορά στη σειρά OnePlus 10 επικεντρώνεται στο design των flagships που θα κυκλοφορήσει η κινέζικη κατασκευάστρια το 2022.

Ο tipster Yogesh Brar είναι πεπεισμένος ότι η σειρά OnePlus 10 θα διαφημιστεί ως οι τελειοποιημένες εκδόσεις των 9 και σχεδιαστικά θα είναι πολύ κοντά στους προκατόχους τους.

Επιπρόσθετα, ο tipster σχολίασε τα επερχόμενα τηλέφωνα της σειράς OnePlus Nord. Αν και δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μοντέλα, είπε ότι η εταιρεία ετοιμάζει αρκετές προσθήκες.

Μία ακόμα πληροφορία που έδωσε ο tipster είναι ότι η OnePlus ετοιμάζει και κάποια νέα αξεσουάρ που θα ανακοινώσει στο επόμενο event, στο οποίο λογικά θα δούμε το 9 RT, εκτός και αν χρειαστεί αν περιμένουμε την ανακοίνωση κάποιου Nord ή των OnePlus 10.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.