Η Samsung προέβη στην επίσημη ανακοίνωση των νέων Galaxy J4 και Galaxy J6 τον περασμένο Μάιο με AMOLED οθόνες. Αλλά πλέον οι μεγαλύτερες εκδόσεις των συγκεκριμένων smartphones με ριζικά ανανεωμένο design έρχονται πολύ σύντομα. O λόγος, για τα Galaxy J4+ και Galaxy J6+, με τη Samsung να δίνει στη δημοσιότητα ορισμένα πολύ όμορφα teasers των εν λόγω συσκευών.

Πίσω, στην εποχή των smartphones με οθόνες 16:9, τα home button/fingerprint reader βρισκόταν κάτω από την οθόνη, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκαν στο πίσω μέρος, όταν γνωρίσαμε τις Infinity Display. Τώρα, η  Samsung σκοπεύει να φέρει τον σαρωτή αποτυπωμάτων στο πλάι, που αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση.

H  “Infinity Display” περιγράφει όλα εκείνα τα smartphones της Samsung που έχουν μικρά bezels, αλλά τα Galaxy J4+ και Galaxy J6+ θα διαθέτουν επιπλέον και στρογγυλεμένες γωνίες, θυμίζοντας έντονα το Samsung Galaxy S9 flagship.

Τέλος, τα νέα μεσαίου κόστους smartphones θα διαθέτουν και το Emotify, μια απλοποιημένη έκδοση του AR Emoji, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός avatar αντί ενός πιο ρεαλιστικού 3D model του προσώπου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.