Στο event που έλαβε χώρα πριν από μερικές μόνο ώρες, η Microsoft προέβη στην επίσημη ανακοίνωση και των νέων Surface Earbuds, τα οποία η Microsoft τα τοποθετεί απέναντι στα Airpods της Apple. Τα ακουτικά είναι παρόμοια με άλλες λύσεις της αγοράς που είναι ήδη διαθέσιμες, αλλά η Microsoft τα εξοπλίζει με μερικά χαρακτηριστικά που υπόσχονται να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Προσφέρουν οχτώ ώρες διάρκεια μπαταρίας με μια θήκη φόρτισης η οποία μπορεί να παρέχει ως 24 ώρες χρήσης και όταν καθίσουν στο εσωτερικό του αυτιού σου δεν θα το μπλοκάρουν πλήρως. Η Microsoft λέει ότι αυτό οφείλεται στο design τους, το οποίο είναι σκόπιμα δημιουργημένο με αυτόν τον τρόπο. Και όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ασύρματες λύσεις ακουστικών, θα διαθέτουν tap και swipe gestures για τον έλεγχο της μουσική και όχι μόνο.

Στο Android, με μερικά απλά taps θα μπορείτε να ανοίγετε για παράδειγμα το Spotify και θα αρχίσει η αναπαραγωγή αμέσως. Προσφέρουν integration με microsoft Office, με πολλές όμορφες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα να μετακινηθείς μεταξύ των PowerPoint slides, σε ένα swipe στην περιοχή της αφής. Δεν έχουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και σε αυτόν τον τομέα υστερούν με ανταγωνιστικές λύσεις. Η τιμή τους, εξωπραγματική, στα 250 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.