Η Samsung έχει εμπλακεί ενεργά στο χώρο των πραγματικά ασύρματων ακουστικών για αρκετό καιρό τώρα και με την αυξανόμενη ζήτηση που παρατηρείται για αυτά, η εταιρεία αναμένεται να επεκτείνει την σειρά με τα Galaxy Buds Plus, που θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με τη σειρά Samsung Galaxy S20 στις 11 Φεβρουαρίου. Σήμερα, τα εν λόγω ακουστικά αποκαλύπτονται σε όλο τους το μεγαλείο.

Αυτό που είναι ήδη γνωστό, είναι πως δεν πρόκειται να διαθέτουν active noise cancellation (ANC). Τουλάχιστον όμως θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με τον προκάτοχο. Μια πρόσφατη έρευνα της Strategy Analytics, αποκάλυπτε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η Samsung βρέθηκε στη τρίτη θέση της παγκόσμιας αγοράς TWS ακουστικών για το 2019, πίσω από την Xiaomi και την Apple.

Στόχος της είναι η κατάκτηση ακόμη μεγαλύτερου μεριδίου το 2020. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τα νέα Galaxy Buds θα είναι λίγο ακριβότερα, στα 225 δολάρια, τοποθετώντας τα στην premium κατηγορία ασύρματων ακουστικών ανταγωνιζόμενα προτάσεις όπως τα AirPods Pro και Sony WF-1000XM3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.