Τα επόμενα smartphones της Nubia θα είναι τα Red Magic 6, για τα οποία ξέρουμε κάποια στοιχεία. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει επίσημα ότι η παρουσίαση των gaming smartphones θα γίνει στις 4 Μαρτίου, προφανώς στην Κίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη αφίσα, τα τηλέφωνα θα έχουν τέσσερα δυνατά σημεία, την οθόνη τους, το touch sampling rate, τη γρήγορη φόρτιση, και το σύστημα ψύξης με το ανεμιστηράκι.

Ξέρουμε ήδη ότι η ταχύτητα φόρτισης είναι στα 120W και η μπαταρία έχει χωτητικότητα 4.500mAh. Ένας tipster / leaker είχε αναφέρει ότι το refresh rate είναι στα 144Hz και το touch sampling rate στα 480Hz.

Ο πρόεδρος της εταιρείας δημοσίευσε ένα post στο κινέζικο κοινωνικό δικτύου Weibo που λέει ότι με τα Red Magic 6 θα σπάσουν για μία ακόμα φορά τα όρια του refresh rate δημιουργώντας ένα ακόμα trend. Δεν έχουμε ιδέα για το ακριβές νούμερο, αλλά πηγές αναφέρουν ότι παίζει να είναι στα 165Hz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.