Μπορεί η αναλογία 16:9 να είναι η πιο συνηθισμένη, όμως υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο σε 21:9 από ότι φαντάζεστε. Αυτό το περιεχόμενο ταιριάζει απόλυτα στις συσκευές της Sony για το 2019. Όπως την ναυαρχίδα της, το Xperia 1 και τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας Xperia 10 και 10 Plus.

Τα δύο τρίτα των Netflix Originals είναι τραβηγμένα σε 21:9, με ταινίες όπως το Birdbox και το Mogli: Lenend of the Jungle. Οι περισσότερες σειρές όμως είναι σε 18:9.

Μαθαίνουμε επίσης πως το Netflix ετοιμάζει ειδικά πλάνα για smartphones από $0.95 την εβδομάδα, σε Ινδία και Μαλαισία. Η βασική ανάλυση θα είναι σε SD, ενώ θα υπάρχουν πλάνα με μεγαλύτερες αναλύσεις, διαθέσιμα στα $1.8, $2.3 και $2.8 την εβδομάδα.

Αν έχετε Amazon Prime, το Venom (από την Sony Pictures) και το Arrival είναι σε 21:9. Το Google Play έχει και αυτό UltraWide περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του Black Panther και του Jurassic World: Fallen Kingdom.

Επίσης κάποια παιχνίδια υιοθετούν αυτή την αναλογία οθόνης, όπως το Arena of Valor.

Μπορείτε να δείτε την λίστα με τις ταινίες σε 21:9 εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.