Μαζί με τα ολοκαίνουργια flagship smartphones, η Samsung επίσης αποκάλυψε και ορισμένο αριθμό αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Buds+, ορισμένα covers και cases αλλά και δυο νέα powerbanks 25w γρήγορης φόρτισης.

Το πρώτο αποκαλείται 25W Wireless Battery Pack και η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι των 10.000 mAh. Έχει δυο USB Type C ports που σου επιτρέπουν να φορτίζεις ένα συμβατό smartphone με ως 25W μέσω του USB PD standard. Υπάρχει και Qi ασύρματη φόρτιση ώστε να μπορείς να φορτίζεις το smartphone σου, smartwatch ή τα ασύρματα ακουστικά, απλά τοποθετώντας τα πάνω από το powerbank.

Η Samsung επίσης ανακοίνωσε και το 25W Battery Pack. Φέρει χωρητικότητα μπαταρίας 10.000 mAh και υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση στα 25W για συμβατά smartphones. Έχει δυο θύρες USB Type C αλλά δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση, Η εταιρεία σπεύδει να σημειώσει ότι τα δυο power banks δεν υποστηρίζουν 25W γρήγορη φόρτιση όταν δυο συσκευές φορτίζουν ταυτόχρονα,.  Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του εν λόγω powerbank, αλλά εκείνο με την ασύρματη φόρτιση θα κυκλοφορήσει κάπου στα 80 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.