Ανακοινώνεται από 15/03/2023:
1. η διάθεση της δυνατότητας ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου καρτοκινητού αξίας 8€ η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλα τα κανάλια διάθεσης.
2. η εμπορική διάθεση νέων πακέτων για συνδρομητές καρτοκινητής με τα ακόλουθα
χαρακτηριστικά:

cosmote καρτοκινητή

Για τα πακέτα ισχύουν τα ακόλουθα:
• Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και video κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.
• Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
• Τα ΜΒ, SMS & λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση και κατά την περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Τα λεπτά ομιλίας προς όλους, SMS και ΜΒ του πακέτου που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί σε συνδρομητές:
o WHAT’S UP το ίδιο πακέτο ή πακέτο CALLS TO ALL ή Unlimited Calls (για τα MB/SMS) ή DIY (για τα λεπτά/ΜΒ/SMS που θα επιλεχθούν εκ νέου) ή GIGA_Month, GIGA MONTH AUTO (για τα ΜΒ), πριν την ημερομηνία λήξης του.

o COSMOΚΑΡΤΑ το ίδιο πακέτο ή πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO TO ALL ή GIGA MONTH (για τα ΜΒ) πριν την ημερομηνία λήξης του
o FROG το ίδιο πακέτο πριν την ημερομηνία λήξης του. οπότε τα συνολικά λεπτά ομιλίας, ΜΒ & SMS μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη λήξη του πακέτου με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης.

3. η βελτίωση των ακόλουθων εμπορικά διαθέσιμων πακέτων για υφιστάμενους και νέους
συνδρομητές WHAT’S UP και COSMOKAΡΤΑ:
• Το πακέτο CALLS TO ALL που παρέχει 600 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 100 λεπτά ομιλίας προς κινητά WHAT’S UP και 512MB Internet για 30 ημέρες θα παρέχει πλέον 800 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 512MB Internet για 30 ημέρες, ενώ η τιμή του παραμένει ίδια στα 10,90€.

• Το πακέτο CALLS TO ALL με αυτόματη ενεργοποίηση που παρέχει 700 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 100 λεπτά ομιλίας προς κινητά WHAT’S UP και 512MB Internet για 30 ημέρες θα παρέχει πλέον 800 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 512MB Internet για 30 ημέρες, ενώ η τιμή του παραμένει ίδια στα 10,90€.

• Τα πακέτα COSMOΚΑΡΤΑ COMBO TO ALL και COSMOΚΑΡΤΑ COMBO TO ALL AUTO που παρέχουν 800 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 200 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα, και 500MB Internet για 30 ημέρες θα παρέχουν πλέον 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 200 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 500MB Internet για 30 ημέρες, ενώ η τιμή τους παραμένει ίδια στα 10,90€.

• Οι συνδρομητές που έχουν ενεργά τα παραπάνω πακέτα τα διατηρούν ως έχουν μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη τους.
• Οι συνδρομητές που έχουν ενεργό το πακέτο CALLS TO ALL με αυτόματη ενεργοποίηση και το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO TO ALL AUTO θα πάρουν τις βελτιωμένες παροχές των πακέτων τους στην επόμενη αυτόματη ανανέωσή τους.

• Tα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των πακέτων παραμένουν ως έχουν. Από το χρηματικό ποσό της ανανέωσης αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr, για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως ανά δευτερόλεπτα χρεώσεις δεν είχε το θάρρος να κάνει η cosmote, τώρα τρέχει να προλάβει την Nova ,πάλι κυνηγά τους ιδιώτες ενώ είναι ο μεγαλύτερος πάροχος, κρίμα το μπόι της.

  2. ποιος χαζός ή μάλλον παπαγαλάκι είπε ότι ο ΟΤΕ ανήκει στο δημόσιο; γερμανική εταιρεία είναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.