Μια από τις ανατροπές της smartphone αγοράς του 2018 είναι ότι οι περισσότεροι fans του Android μπορούν πλέον να βρούν headphone jack και οθόνη χωρίς εγκοπή σε οικονομικότερα smartphones αντί σε premium προτάσεις. Οι σημερινές ανακοινώσεις της Honor αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Το 5.7 ιντσών Honor 7A και το 6 ιντσών Honor 7C, προσφέρουν οθόνες 18:9 με μικρά bezels και χωρίς καθόλου εγκοπή, ενώ διατηρούν και το 3.5mm audio jack.

Με τιμή κοντά στα $200 το Honor 7A σου ζητά να προχωρήσεις σε αρκετούς συμβιβασμούς. Η οθόνη, δεν έχει ζωντανά χρώματα και η ανάλυση των 1440 x 720 δεν φαίνεται να είναι αρκετή. Ο μεγαλύτερος περιορισμός της συσκευής ίσως είναι ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB και της RAM των 2GB αν και η Honor το εξοπλίζει με 3-in-1 card slot, με δυο θέσεις για nano-SIM cards και μια για microSD card ως 256GB. Ενώ θα γίνει διαθέσιμη και μια έκδοση με 32GB storage. Το 7Α εξοπλίζεται με Snapdragon 430 chip, μπαταρία 3,000mA και έρχεται με Android 8.0 και EMUI 8. Φέρει face unlock και fingerprint reader.

Το Honor 7C από την μεριά του κοστίζει περίπου $240, φέρει μεταλλική κατασκευή, ενώ προσθέτει και μια ακόμη κάμερα στο πίσω μέρος. Και οι δυο συσκευές έχουν κύριο φακό των 13MP, με το 7C να προσθέτει έναν δευτερεύον φακό 2-megapixel για να δημιουργεί το bokeh effect. Μπροστά θα συναντήσετε μια κάμερα των 8MP. Όπως και στο Honor 7A θα συναντήσετε μπαταρία των 3,000mAh, ενώ και τα face unlock και fingerprint scanner θα κάνουν αισθητή και εδώ την παρουσία τους.

Το Honor 7C ξεχωρίζει για τον Snapdragon 450, περιλαμβάνει 3GB RAM και 32GB storage, ενώ φέρει και 3-in-1 card slot. Το Theverge δεν μοιάζει να είναι εντυπωσιασμένο με καμιά από τις δυο συσκευές, αν και το 7C έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι και είναι κάπως πιο γρήγορο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.