Ο τίτλος δυστυχώς δεν μπορεί να χωρέσει τον ενθουσιασμό μας για δυο νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα βελτιώσουν την εμπειρία μας με το Google Play Store app.

new play store features

Πιο συγκεκριμένα, το 9to5google αναφέρει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια νέα μπάρα προόδου, που θα μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σε τι στάδιο βρίσκεται η εφαρμογή που κατεβάζουμε, ενώ θα προστεθεί και η επιλογή να προβαίνουμε στο archive των εφαρμογών.

Αυτή τη στιγμή, αν θέλεις να δεις πόσο περισσότερο θα περιμένεις πριν το app εγκατασταθεί θα πρέπει να φέρεις προς τα κάτω το μενού των quick settings. Η πρόοδος του download θα εμφανιστεί από κάτω, μαζί με τις ειδοποιήσεις. Αντίθετα, το νέο bubble που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σύντομα θα είναι μονίμως σε κάποιο σημείο της οθόνης όσο διαρκεί το download για να σου δείχνει την πρόοδο.

archive apps feature

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό, είναι η δυνατότητα να προβείς στο Archive εφαρμογών. Βασικά, σου επιτρέπει να διαγράφεις την εφαρμογή αλλά να διατηρήσεις τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με αυτήν, όπως λογαριασμούς, ρυθμίσεις και save δεδομένα του παιχνιδιού για τους gamers.

Η επιλογή αυτή δόθηκε από την Google σε μια προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα έλλειψης χώρου στο Android, επομένως ένας τρόπος για να μειώσεις τον χώρο που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές θα είναι και αυτός. Οποιαδήποτε στιγμή μετά το archive του app μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα της εφαρμογής στο Google Play Store και να πατήσεις το Restore button.

restore

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.