Στην κατοχύρωση ενός νέου trademark προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η Apple που δείχνει ένα μοναδικό και ιδιαίτερα γνώριμο λογότυπο Apple Music. Αν και δεν γνωρίζουμε τον αληθινό σκοπό πίσω από την κατοχύρωση του εν λόγω trademark, ένα Dark Mode Apple Music λογότυπο ανοίγει τη δυνατότητα ερχομού dark mode εικονιδίων στις Apple συσκευές στο κοντινό μέλλον.

 

Φυσικά, πολλοί από εσάς μπορείτε να αναγνωρίσετε το λογότυπο αυτό. Είναι το ίδιο με το τρέχον που χρησιμοποιεί για την υπηρεσία Apple Music for Bussiness. Πρόκειται για μια υπηρεσία που παρέχεται από την Apple σε συνεργασία με το PlayNetwork με την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν playlists για τους πελάτες τους. Επιπλέον, η εταιρεία κατοχύρωσε trademark για το Apple Music for Business σε Κίνα και ΗΠΑ κάτι που δείχνει την πιθανότητα ότι το νέο εικονίδιο θα χρησιμοποιηθεί εκεί.

 

Και πάλι όμως, με τις τελευταίες και πιο πρόσφατες συσκευές να έχουν το Dark Mode feature ενεργοποιημένο, που όχι μόνο αποτελεί το αγαπημένο θέμα πολλών χρηστών αλλά βοηθά σημαντικά και στην εξοικονόμηση μπαταρίας, είναι πιθανόν να σκέφτεται να τα προσθέσει σε αυτό το mode και σε ένα μελλοντικό update.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.