Όσον αφορά τα διάφορα messaging apps, οι εταιρείες προσπαθούν με κάθε τρόπο να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους με χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία. Tο Viber για παράδειγμα, είχε προσθέσει πρόσφατα ένα dark mode όπως και την δυνατότητα να επεξεργαστείς μηνύματα που έχεις αποστείλει. Ωστόσο έλειπαν ορισμένα, που συναντάμε σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Αρχικά, πλέον σου επιτρέπεται με swipe down σε ένα μήνυμα, να απαντήσεις σε αυτό, όπως θα έκανες και στο WhatsApp. Αν και φαντάζει σαν μικρή αλλαγή, προσφέρει ταχύτητα και ευκολία όταν μιλάς για ένα συγκεκριμένο θέμα. Επιπλέον, η κύρια λίστα των chats πλέον δείχνει την κατάσταση μιας συγκεκριμένης συζήτησης. Θα μπορείτε να δείτε δηλαδή αν κάποιος έχει απαντήσει στο μήνυμά σας, αν πληκτρολογεί μια απάντηση, ή αν έχετε ένα μη απεσταλμένο προσχέδιο μηνύματος, απλά κοιτάζοντας αυτή τη λίστα.

Επιπλέον το Viber κάνει ευκολότερο το να δεις ποια groups είναι κοινά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μάλιστα, ενισχύει την ασφάλεια του desktop app με την δυνατότητα να κλειδώσεις το chat σου με password, ώστε να μην μπορεί να δει κανείς άλλος τις συζητήσεις σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.