Η LG Mobile συνεχίζει να αιμορραγεί οικονομικά, με το Q1 του 2020 να σημειώνει απώλειες των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πωλήσεις smartphone συσκευών βυθίζονται και αν και η εταιρεία ρίχνει το φταίξιμο στους κινεζικούς προμηθευτές λόγω covid 19, δεν αποτελεί και ιδιαίτερα καλό σημάδι, το γεγονός ότι η LG δεν αναφέρει τίποτα για το LG V60 ThinQ στα τελευταία και πιο πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα.

Η LG, αντί να αναφέρει την αισιοδοξία της ότι το LG V60 θα καταφέρει να τις προσφέρει μια ανάσα, εναποθέτει αντίθετα όλες τις ελπίδες της στο LG Velvet 5G, τονίζοντας χαρακτηριστικά, την διαφορετική φιλοσοφία στο design, την ανταγωνιστικότητά του, αλλά συνάμα και τον value χαρακτήρα του.

Δυστυχώς όμως, αν περιμένεις το 5G value flagship θα σε απογοητεύσουμε, καθώς η LG δείχνει προς πάσα κατεύθυνση ότι το LG Velvet θα είναι μια συσκευή αποκλειστικά για την Κορέα. Είναι ένα μοιραίο λάθος για μια συσκευή η οποία έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου διεθνώς ως προς το τι πρόκειται να προσφέρει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.