Ο προηγούμενος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για το Facebook, με τις τόσες παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα του ως προς την ασφάλεια, το Facebook ανακοινώσει ένα νέο feature το οποίο έχει σαν σκοπό να σου δώσει περισσότερο έλεγχο των πληροφοριών σου. Ονομάζονται Login Notifications και το feature θα σε ειδοποιεί όταν συνδέεσαι σε μια τρίτη υπηρεσία με το app χρησιμοποιώντας το Facebook Login.

Επίσης θα σε ειδοποιεί όταν χρησιμοποιείς ξανά το Facebook Login για την σύνδεση σε ένα τρίτο app, όταν ένα app το ζητήσει. Οι ειδοποιήσεις θα εμφανιστούν μέσω του Facebook app και στην διεύθυνση email που σχετίζεται με το Facebook account σου.

Ανεξάρτητα από το πως θα λαμβάνεις τις ειδοποιήσεις, όλες θα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες ως προς το ποιες πληροφορίες μοιράζονται με το τρίτο app. Μπορείς να κάνεις κλικ στο Edit Setttings button για να διακόψεις την πρόσβαση του app στις πληροφορίες και στον λογαριασμό σου.  Με λίγα λόγια, το Login Notifications σε βοηθά να ανιχνεύεις την μη εγκεκριμένη πρόσβαση ή χρήση των πληροφοριών σου. Το feature επίσης καλύτερα σε πληροφορεί για το σε ποια δεδομένα έχουν πρόσβαση τρίτα apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.