Πριν από μερικές ημέρες, η Qualcomm διέθεσε έναν οδηγό στο επίσημο κανάλι της στο Weibo και σε αυτόν προτείνει ορισμένες συσκευές που έχουν εξοπλιστεί με τον Snapdragon 845.

Χωρίς να μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, το πρώτο κινητό που προτείνει η Qualcomm είναι το Xiaomi Mi 8. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει ότι από το πίσω μέρος, μπορείς ξεκάθαρα να δεις την εσωτερική ομορφιά του smartphone. Στη συνέχεια, προχωράει στο Xiaomi Mi Mix 2S επαινώντας τη κάμερα της συσκευής, τονίζοντας: Εκμεταλλευόμενο τον Spectra 280 ISP του Snapdragon 845, το Xiaomi Mi Mix 2S προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις ως προς την κάμερα.

Συνεχίζει με το Oppo Find X, εξαίρει τις κορυφαίες επιδόσεις AI της συσκευής. Εκμεταλλευόμενο τη μακροχρόνια συνεργασία στο τομέα του AI, το Oppo Find X βασίζεται σε AI-enabled Face ID, Face Detection, AI Payment και AI Voice. Και έχεις μια έξυπνη εμπειρία αλληλεπίδρασης όσο ποτέ άλλοτε. Όσον αφορά το OnePlus 6 η Qualcomm συγκεκριμένα επισημαίνει τις επιδόσεις δικτύωσης που προσφέρει. Όχι μόνο υποστηρίζει  4X4 MIMO τεχνολογία αλλά και 2X2 Wi-Fi και δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Σχετικό θέμα: Xiaomi: Ξεχάστε πλέον τις οικονομικές τιμές στα Xiaomi Mi 8 και σε παρόμοια smartphones

Τέλος, άλλες συσκευές που προτείνει είναι το Xiaomi Blackshark Gaming smartphone, το vivo Nex Ultimate, Smartisan Nut R1, όπως και το Galaxy S9/S9+ (αν και στη χώρα μας έρχεται με Exynos).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.