Δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μια μικρή περιουσία για να αγοράσεις ένα καλό τηλέφωνο. Μερικές εταιρείες συνεχίζουν να διαθέτουν απίστευτες συσκευές ως και 200 δολάρια. Αυτή η λίστα, περιλαμβάνει τα καλύτερα smartphones ως 200 ευρώ και φυσικά μπορείς και εσύ στα σχόλια να γράψεις αν δεν αναφέραμε κάποιο που θα έπρεπε.

Redmi Note 7

Το πρώτο smartphone από το Redmi brand της Xiaomi, είναι το Redmi Note 7 και προσφέρει απίστευτο value for money. Η τιμή του αγγίζει τα 128 ευρώ περίπου και περιλαμβάνει 6.3 ιντσών οθόνη τύπου LCD, τρέχει Snapdragon 660 και μπαταρία 4.000 mAh. Την ίδια στιγμή διατηρεί features όπως η micro SD κάρτα, το 3.5 mm headphone jack, ενώ είναι και το πρώτο Redmi τηλέφωνο με USB C θύρα  και φυσικά υποστηρίζει QuickCharge 4.0. Ωστόσο το καλύτερο feature του είναι η κάμερα των 48MP.

Moto G6

Το Moto G6 έρχεται σε μερικές διαφορετικές εκδόσεις ωστόσο η βασική ξεκινά κάτω από τα 200 δολάρια. Διαθέτει όμορφη glass κατασκευή, μικρά bezels, οθόνη 5.7 ιντσών FULL HD+ LCD και τρέχει Snapdragon 450, που είναι και η μεγαλύτερη παραχώρηση. Δεν θα διαπιστώσεις σημαντική καθυστέρηση στη καθημερινή χρήση του, αλλά δεν είναι και το ταχύτερο βέβαια.  Με καλή κάμερα και διάρκεια μπαταρίας, το G6, παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές για ένα budget τηλέφωνο. Στο skroutz το βρήκαμε από τα 180 ευρώ.

Nokia 6.1

Πρόκειται για ένα smartphone με καλή αλουμινένια κατασκευή και μεγάλη 5.5 ιντσών FULL HD οθόνη, με σχετικά μικρά bezels. Δεν θα λέγαμε ότι η οθόνη είναι τόσο κομψή όσο σε άλλα smartphones σε αυτήν την κατηγορία, αλλά είναι μια παραχώρηση που μπορείς να κάνεις. Σε αντάλλαγμα, παίρνεις ένα smartphone με γρήγορες επιδόσεις για τις οποίες φροντίζει ο Snapdragon 630 και με καθαρό interface. Πρόκειται για ένα Android One smartphone κάτι που σημαίνει γρήγορες ενημερώσεις. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλή, ενώ υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση. Ικανή κρίνεται και η κάμερα των 16 MP, ενώ υποστηρίζει και 4K video recording. Η τιμή του στο skroutz ξεκινά από τα 178 ευρώ.

Xiaomi Mi A2

Το Xiaomi Mi A2 είναι ακόμη ένα προσιτό flagship που αποτελεί μέρος του Android One προγράμματος, κάτι που σημαίνει ότι λαμβάνει τις ενημερώσεις πολύ πιο γρήγορα από άλλα smartphones. Μάλιστα, το εξόπλισε μια μια κάμερα που ξεπερνά τις προσδοκίες και ανταποκρίνεται πολύ καλά σε διαφορετικές καταστάσεις. Φέρει Snapdragon 660 και το καθιστά μια κορυφαία value for money επιλογή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.