Το design των iPhone του 2020, δεν θα οριστικοποιηθεί, πιθανόν για 5-6 μήνες ακόμη, αλλά σύμφωνα με τον Ben Gesking, η Apple εξετάζει ήδη πολλά διαφορετικά designs. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Apple εργάζεται πάνω σε μερικά Face ID prototypes που άλλα είναι μικρότερα σε πάχος, κάτι που σημαίνει ότι η εγκοπή θα είναι σημαντικά πιο κοντή, ενώ άλλες πληροφορίες, τη θέλουν να είναι αρκετά compact για να χωράει εντός του bezels της κορυφής.

Τα νέα εξαρτήματα του Face ID, θα δώσουν τη δυνατότητα για ένα πιο γρήγορο και πιο ασφαλές σύστημα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικές γωνίες. Πολλοί, μάλιστα, χρήστες ζητούν ένα σύστημα Face ID που θα είναι σε θέση να σκανάρει το πρόσωπο ακόμη και αν το iPhone βρίσκεται στο τραπέζι.

Το αναβαθμισμένο design της εγκοπής θα περιορίζεται στο iPhone 12 Pro των 5.4 ιντσών και στο iPhone Pro 12 Max, μαζί με πιο μικρά bezels. Η απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο iPhone 12, πιθανόν έχει να κάνει με θέματα κόστους αλλά οι χρήστες του απλού μοντέλου δεν θα αγνοηθούν εντελώς. Η συσκευή, αναμένεται να εγκαταλείψει το LCD panel του iPhone 11 για χάρη ενός OLED. Όσον αφορά το πίσω μέρος, τα επόμενης γενιάς iPhones θα διατηρήσουν το τετράγωνο module της κάμερας, αν και θα προστεθούν νέοι αισθητήρες. Πιο συγκεκριμένα η σειρά iPhone 12 Pro θα αποκτήσει πρόσβαση σε αισθητήρες Time of Flight.

iPhone notch concept render

Άλλες σημαντικές τροποποιήσεις στη σειρά των iPhone 12 συσκευών, θα περιλαμβάνουν ένα αναβαθμισμένο frame που θα είναι σημαντικά πιο flat σε σχέση με το ήδη υπάρχον και θα μοιάζει αρκετά με το iPhone 4. Σύμφωνα με τον Ben Gesking, τα ριζικά ανανεωμένα metal frames θα συνοδεύονται με γραμμές για να περνάει το σήμα στο κάτω μέρος, στην κορυφή και στο πλάι που θα έχουν πάχος μεγαλύτερου του 1mm. Επιπλέον το πλαστικό υλικό που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται θα αντικατασταθεί είτε από γυαλί, είτε από κεραμικό υλικό ή ζαφείρι. Το iPhone 12 Pro αναμένεται να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στο USB C ενώ το iPhone 12 θα μείνει με τον Lightning connector. Ο μακροπρόθεσμος στόχος άλλωστε της Apple είναι η οριστική εξάλειψη των θυρών και των φυσικών πλήκτρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.