Μπορεί τα iPhone να φαντάζουν ότι μένουν πίσω σε πολλούς τομείς. Ίσως έχει καταντήσει λίγο γελοίο, για κάποιους, το marketing της Apple ότι εμείς το κάνουμε καλύτερα. Όμως, πρέπει να παραδεχθούμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις όσα χαρακτηριστικά έχει “αργήσει” να προσθέσει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, είναι βελτιστοποιημένα για τους χρήστες της. Οπότε, ίσως το πιο σωστό slogan είναι το “Εμείς το κάνουμε καλύτερα για τα iPhone”.

Το πρώτο iPhone δεν υποστήριζε καν 3G και δεν είχε και τις καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης. Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει στις μέρες μας και 14 γενιές μετά. Τα iPhone βρίσκονται στην κορυφή των ταχυτήτων σύνδεσης, εδώ και πολύ καιρό. Όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε πάρα πολλές χώρες. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα δεδομένα που έχει στα χέρια της η κορυφαία εταιρεία μέτρησης ταχυτήτων Ookla.

Στην τελευταία της αναφορά, η Ookla λέει ότι την περίοδο 22 Σεπτεμβρίου με 20 Οκτωβρίου 2023 για τα iPhone και την περίοδο 11 Αυγούστου με 20 Οκτωβρίου 2023 για τα Samsung, οι μετρήσεις έδειξαν ξεκάθαρα νίκη για τα iPhone 15 series. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ οι τέσσερις πρώτες θέσεις στις ταχύητες 5G ανήκουν στα τέσσερα νεότερα μοντέλα της Apple και μετά ακολουθεί το Samsung Galaxy Z Fold 5 για να συμπληρώσει την πεντάδα.

iPhone 15 5G Speeds Ookla

Η εικόνα είναι παρόμοια και στις άλλες περιοχές με το iPhone 15 Pro Max να είναι το κορυφαίο σε ταχύτητες 5G στις περισσότερες από αυτές. Όσον αφορά τα νούμερα, η μέγιστη μέση ταχύτητα λήψης 5G είναι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από το iPhone 15 Pro στα 839.63Mbps και η μέγιστη μέση ταχύτητα upload είναι στα 50.22Mbps και την έχει το iPhone 15 επίσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.