Δεν έχουν κάνει καλή αρχή τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, αφού η κυκλοφορία τους έρχεται με πολλά προβλήματα, είτε κατασκευαστικά είτε με θερμοκρασίες. Ο διάσημος JerryRigEverything μας έδειξε πόσο εύκολα σπάει η πλάτη του iPhone 15 Pro Max και αυτό ήταν το πρώτο iPhone που πέρασε από τα χέρια του και απέτυχε σε αυτό το τεστ.

Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να δούμε τα ίδια ακριβώς τεστ στο μικρότερο iPhone 15, που έρχεται με απλό πλαίσιο αλουμινίου και όχι από τιτάνιο όπως τα Pro μοντέλα. Θα αποτύχει όπως τα μεγαλύτερα και ακριβότερα; Spoiler Alert, θα περάσει το τεστ με μεγάλη επιτυχία.

Το βίντεο ξεκινάει με το παραδοσιακό τεστ για γρατζουνιές, με το Apple Ceramic Shield να είναι λίγο πιο ανθεκτικό από Gorilla Glass, όμως και αυτό γρατζουνίζεται στο επίπεδο 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs. Στο επίπεδο 7 οι γρατζουνιές είναι πιο βαθιές και πιο έντονες.

Περνώντας στο bend test, το iPhone 15, περνάει με ευκολία την πίεση που ασκεί ο Jerry, σε αντίθεση με τα πολύ ακριβότερα και δυνατότερα αδερφάκια του. Το ίδιο κάνει και το iPhone 15 Plus, που δοκιμάζεται στο τέλος του βίντεο.

Βέβαια τα iPhone 15 έρχονται με τον περσινό Apple A16 Bionic και όχι με τον φετινό και πολύ δυνατό A17 Pro, που όμως η Apple μέχρι στιγμής δε μπορεί να διαχειριστεί τις θερμοκρασίες του.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε το αναλυτικό review του iPhone 15 και περιμένουμε τα Pro μοντέλα για να ετοιμάσουμε το review! Stay Tuned!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.