Εκτός από τον ισχυρισμό ότι τα iPhone 14 Pro (και Pro Max) θα διαθέτουν οθόνη με punch hole και 48MP wide στο πίσω module, ο αναλυτής των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo, ανέφερε τις προβλέψεις του για μελλοντικά iPhone.

Σε νεότερο σημείωμα ο Kuo λέει ότι ενώ είχε προβλέψει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα πρώτα της iPhone με Touch ID κάτω από την οθόνη το δεύτερο εξάμηνο του 2022, αλλά πλεον αναμένει πως οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2023, λόγω του ότι ο ρυθμός ανάπτυξης είναι πιο αργός από ότι αναμενόταν. Επίσης, ο Kuo υπολογίζει ότι το πρώτο foldable iPhone θα κυκλοφορήσει τελικά το 2024, σε σύγκριση με το 2023 που είχε αναφέρει σε παλαιότερες εκθέσεις.

Ο Kuo δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα iPhone 14 και το foldable iPhone, αλλά παλαιότερα είχε πει ότι τα μοντέλα με under-display Touch ID θα έχουν και Face ID ίσως κάτω από την οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά, ότι να ναι, είχαν πει ότι Touch ID κάτω από την οθόνη θα υπάρχει μέχρι και στο iPhone 13 φέτος. Οπότε εγώ τα ακούω βερεσέ όλα αυτά τα rumors, ιδίως όταν αφορούν την Apple.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.