Η Apple επιβεβαίωσε στο The Verge, ότι μερικά 2018 iPad Pro μοντέλα καταφθάνουν με ένα μικρό λύγισμα στο αλουμίνιο, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία αυτό αποτελεί μια συνέπεια της κατασκευαστικής διαδικασίας και δεν θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου, ούτε θα επηρεάσει τις εξαιρετικές επιδόσεις της συσκευής. Η Apple δεν το θεωρεί κατασκευαστικό ελάττωμα.

Το λύγισμα που παρουσιάζει είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας ψύξης του μετάλλου και των πλαστικών εξαρτημάτων κατά τη διαδικασία κατασκευής. Και τα δυο μοντέλα του iPad Pro παρουσιάζουν αυτό που η Apple δεν θεωρεί ελάττωμα. Η απάντηση, έρχεται μετά από πλήθος παραπόνων που εξέφρασαν πολλοί χρήστες στα social media και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τα νέα iPad Pros τους εμφανίζουν κάποιο λύγισμα χωρίς να έχει προηγηθεί κακομεταχείρισή τους. Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια κανονικής χρήσης ή μεταφοράς σε μια τσάντα πλάτης, ενώ άλλοι επιμένουν ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση μόλις άνοιξαν το κουτί.

Σχετικό θέμα:  Vlogger αποκαλύπτει 102 κρυφούς μαγνήτες στα iPad Pro 2018 (video)

Το πρόβλημα, εμφανίζεται περισσότερο στην LTE έκδοση, αν και στα Wi-Fi μοντέλα το έχουν εντοπίσει μερικοί χρήστες. Η όλη συζήτηση έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο JerryRigEverything όπου το iPad Pro κυριολεκτικά δίπλωσε με ελάχιστη προσπάθεια. Η ίδια Apple πάντως τονίζει ότι οι ανησυχίες για αυτού του είδους τα ελαττώματα του iPad είναι ανεδαφικές και ότι είναι περήφανη για τα προϊόντα που παράγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.